17. mai


Heisann. Nå ble det visst en ukes mellomrom til blogginnleggene. Jaja, er jo så opptatt, vet dere!!11

Uansett, så, her kommer 17. mai kort fortalt: dro ned til byen, majoriteten av de som også skulle gå i tog var veldig slitne etter 16. mai, gikk siste syttendemaitoget mitt. :( Neste år blir det vel løping i røde bukser? Etter toget skal alle samles på torget og høre på talene, derfor gjør jo selvsagt ingen det. De eneste som står der er de som faktisk holder talene og familien/nærmeste til de som holder taler - og barneskolebarn som må vente på mamma og pappa i hva som pleide å kjennes ut som tre timer. 

Etter toget, dro pappa og jeg innom Cecilie og hennes familie. Cecilie var ikke der da. 

Så dro pappa hjem, jeg så russetoget og fant Gry. Gry og jeg stakk hjem med Stine (kusine) og Lars-Petter, hvor vi spiste mer kake. Jeg spiste to pølser, og to gigantiske kakebiter hos fam. Fredriksen, hjemme spiste jeg enda ett stort stykke, men det var PAVALOVA!!!! HALO. Etterpå der igjen, fek me besøk av fleire ungdomar. (Hm, kanskje jeg burde begynne å skrive på nynorsk?) 

Vi kranglet litt om Alias og spiste litt mer, en grei oppsummering av dagen. hahahahah, beste gladbildet noen sinne: hei dobbelhake og rottesmil.

som jeg liker å kalle henne: fine-Gry.


på diett. drikker bare, spiser ikke. xd lol du leste vel kanskje det over. too late. ABORT MISSION.

Én kommentar

Anna:p

27.05.2012 kl.16:50

Hei dobbelhake og rottesmil

Skriv en ny kommentar19 år, opprinnlig fra Halden, Østfold.

Bor i Trondheim nå, mens jeg studerer Europastudier med fremmedspråk ved NTNU. Beskriver dagene mine som student i den Gamle Stad.
gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡